tooth

Izbeljivanje
zuba

Izbeljivanje zuba je procedura koja može vratiti izgubljenu belinu vašim zubima ili podariti belinu koju ste oduvek želeli.

Boja zuba ne ostaje ista tokom celog vašeg života. Kako čovek stari tako zubi prirodno postaju tamniji. Osim toga, sve što jedete i pijete i te kako utiče na boju. Konzumiranje obojenih sokova, alkohola, kafe, a posebno pušenje ostaviće trag na vašim zubima.
Mnogo ljudi ima prirodno žućkastije zube, pa im se ta nijansa ne dopada i čini da se osećaju nesigurnije. Ako želite da imate sjajniji i upečatljiviji osmeh, izbeljivanje zuba vam može pomoći u tome.

Sama procedura nije bolna, ni neprijatna, a postupak je moguće ponavljati do postizanja željene boje.
Pre izbeljivanja zuba, stomatolog uvek prvo pregleda sve zube i proveri da li su svi zdravi i da li su sve plombe u dobrom stanju. Posle toga sledi skidanje kamenca sa zuba i poliranje, kako bi površina bila spremna za sledeće korake.
Posebna pažnja se posvećuje zaštiti desni, pa o tome ne treba da brinete.
Posle toga stomatolog nanosi specijalni gel za izbeljivanje na zube.
Ukoliko imate plombe i krunice na vidljivim mestima, treba da znate na na njih gel neće uticati, pa ih je potrebno zameniti kako bi bile identične boje kao zubi.
Rezultati izbeljivanja su vidljivi već posle prvog tretmana.
Ukoliko osećate nelagodnost, sumnjate da imate problem ove prirode ili vam jednostavno treba pregled, zakažite svoj termin kod nas.

Cenovnik

Izbeljivanje zuba
15000 RSD
Izbeljivanje avitalnih zuba (po zubu)
5000 RSD
Potražite najbolju uslugu
u Novom Sadu

Naša lokacija

Adresa
Dunavska 6, Novi Sad